Társkereső

oldal a szerelemnek

Társkeresés tuti 2 pontja - avagy tanácsok egyéni tapasztalat alapján

Na, akkor megtöröm a csendet.

Nem olyan "Norbissan", csak egy kis tapasztalat alapján.

Nekem legtöbbször az volt a problémám, – miután megfordultam már más hasonló tartalmú oldalakon is – hogy a potenciális társnak való hölgyek nem igazán az aktuális kornak és külsőnek megfelelő képekkel hirdetik magukat. Persze nyilván igaz ez némely férfi társamra is, de miután engem csak a hölgyek érdekelnek, ezért most erről írok.

Nagyon tetszenek az érettségi tabló képek, meg a 20 évvel ezelőtti balatoni nyaralós képek, meg a brigádbulin készült vidám képek.

Valójában nem tudom és nem is értem, hogy mit akarnak így elérni, mi ezzel a céljuk?

Mert ugye addig, amig csak írásos kommunikáció van, addig elmegy, de amikor már komolyra fordul a dolog és létrejön a várva várt találkozás, akkor jön az, hogy – "Bocsi, de most jutott eszembe, hogy nyitva felejtettem a gázt, majd hívlak" – és porzik az aszfalt utánam.

Nem mintha egy Belmondó fazon lennék, de a kb. 20 év különbséget és a 30-40 kg. "tévedéseket" nehezen tolerálom.

A másik a minden ilyen oldalakon is található praktikus tanácsok, hogy hogyan is kell ügyesen társat találni. (bocs Kettesben, remélem nem haragszotok érte ;) ) Néha még pontokba is van szedve. A tuti 3 pont, vagy a biztos párkeresés 10 pontja, stb.

Nekem ezzel is az a bajom, hogy arra buzdítja a hölgyeket, hogy valami mesterséges formát és alakot öltsenek, hogy biztosan nyakon legyek csípve, aztán a szürke hétköznapokban meg hidegzuhanyként éljem meg a szomorú valóságot.

Én most kitaláltam a tuti párkeresés 2 pontját. Persze ez szubjektív, de ki-ki maga behelyettesíheti a saját igényeinek megfelelően.

  1. Mindenki olyan képet rakjon fel magáról, ami valóban Őt mutatja napjainkban. Az sem árt, hogyha nem személyiigazolvány képet használ, mert egy egész alakos fotó sokkal többet elárul a tulajdonosáról, mint egy arckép. Arról nem is beszélve, - de ez megint csak szubjektív - hogy például a női lábak látványa sok férfi társamnál csalja elő a kattintási kedvet. És ugye az nem hátrány egy ilyen oldalon?
  2. Mindenki adja önmagát! Mert, ahogy fentebb írtam, ha sikerülne is a csel, úgyis eljönnek azok a bizonyos szürke hétköznapok. Higgyék el, ugyanúgy vannak férfiak, akik például a teltebb idomokat kedvelik, ne titkolják. Meg fog jönni ez a kattintás is.

Mindezek után lehet, hogy nekem annyi lesz majd ezen az oldalon, de én bizakodó vagyok. Szeretek úttörő lenni, úgyhogy én elküldtem az adataimat és kiváncsian várom a fejleményeket. Jelen vagyok más oldalon is és remélem előbb-utóbb megtalálom azt, akit keresek.

Szóval Hölgyeim, hajrá!

Írta: webkandur 2020. március 04.

kettesben.hu © Copyright 2020-2024